ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Η Ισπανία ταπείνωσε την Κόστα Ρίκα και την άφησε χωρίς τελική στο ματς

Μουντιάλ 2022: Η Ισπανία ταπείνωσε την Κόστα Ρίκα και την άφησε χωρίς τελική στο ματς
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ισπανία συνέντριψε με "επτάρα" την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 και την ίδια στιγμή δεν την άφησε να κάνει ούτε μια τελική προσπάθεια, κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Η Ισπανία μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ 2022, επικρατώντας με 7-0.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθώς είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια της με ποσοστό κατοχής 82%, ενώ δεν άφησε την Κόστα Ρίκα να κάνει ούτε μια τελική προσπάθεια στο παιχνίδι.

Οι τελικές και τα expected goals στο Ισπανία - Κόστα Ρίκα
Οι τελικές και τα expected goals στο Ισπανία - Κόστα Ρίκα

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μια ομάδα μένει χωρίς τελική σε ένα παιχνίδι στην ιστορία των Μουντιάλ. Και την πρώτη φορά η Κόστα Ρίκα ήταν ξανά ο αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς κόντρα στη Βραζιλία το 1990 δεν πραγματοποίησε κάποια τελική προσπάθεια.

Η "ρόχα" είχε συνολικά 17 τελικές προσπάθειες, οι οποίες είχαν "αξία" 3.48 xGoals. Συνολικά είχε οκτώ τελικές προσπάθειες στον στόχο και κατάφερε να σκοράρει επτά φορές.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ