ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή παίζει πλέον μπάλα μόνη της

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή παίζει πλέον μπάλα μόνη της
© 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας αφήνει την Αργεντινή ως τη μοναδική ομάδα του Μουντιάλ με τόσο μεγάλη οπαδική βάση. Το πάρτι μετά από τη νίκη - πρόκριση επί της Ολλανδίας ήταν μόνο η αρχή.

Η απόλυτη αντίθεση συναισθημάτων σε Education City Stadium και Lusail Stadium μέσα σε λίγες ώρες. Από τα δάκρυα και την απογοήτευση της Βραζιλίας στους ξέφρενους πανηγυρισμούς και το τραγούδι της Αργεντινής.

Μεγάλος χορηγός της αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Η Κροατία απέδειξε στην πράξη πόσο σκληρή ομάδα είναι, μένοντας όρθια μέχρι το τέλος της παράτασης, παρά το πανέμορφο γκολ του Νεϊμάρ. Κι εκεί, όταν βρήκε την ισοφάριση με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, τα γύρισε όλα ανάποδα. Ο κόσμος της Βραζιλίας ήταν σημαντικά περισσότερος από εκείνον της Κροατίας, αλλά πιστέψτε με, όταν φτάσαμε στα πέναλτι, η αγωνία και το άγχος σκέπασαν τα πάντα.

Λίγες ώρες αργότερα, οι φίλοι της Αργεντινής δεν πτοήθηκαν από τίποτε. Ούτε καν από το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Συνέχισαν να πιέζουν για τη νίκη, για τη λύτρωση. Κι αυτή ήρθε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αυτά που σκότωσαν την Βραζιλία, απογείωσαν την Αργεντινή.

Κι ύστερα άρχισε το πάρτι. Σχεδόν μιάμιση ώρα μετά από το φινάλε του προημιτελικού κι ο κόσμος δεν έλεγε να φύγει από τον περιβάλλοντα χώρο του Lusail Stadium. Συνέχισε να τραγουδάει, να χορεύει, να γιορτάζει. Το είχαν ανάγκη. Όπως έχουν ανάγκη πολλά περισσότερα, από αυτά που έρχονται. Για να δούμε...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ