ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γκάνα: Αλαλούμ με τις εμφανίσεις, διαψεύδει το πρόβλημα η ομοσπονδία

Ο Φελίξ Οχένε Αφενά Τζιαν της Γκάνας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Χιλή, Σούιτα | Τρίτη 14 Ιουνίου 2022
Ο Φελίξ Οχένε Αφενά Τζιαν της Γκάνας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Χιλή, Σούιτα | Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 © 2022/EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Μία περίεργη είδηση που ήθελε την αποστολή της Γκάνας να... ξέχασε πίσω στη χώρα τις εμφανίσεις του Μουντιάλ 2022 ήρθε στο προσκήνιο την Τρίτη, όμως διαψεύστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Μία περίεργη είδηση κυκλοφόρησε την Τρίτη στα social media και αφορούσε την Γκάνα. Σύμφωνα με αυτήν, ένας άνθρωπος της αποστολής ξέχασε τις εμφανίσεις της ομάδας πίσω στη χώρα και πλέον το ταχυδρομίο του αφρικανικού κράτους δίνει αγώνα δρόμου για να τις στείλει εγκαίρως στο Κατάρ για την πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Αν και η είδηση θα μπορούσε να είναι αληθής, αφού στο περιθώριο των Παγκοσμίων Κυπέλλων έχουν συμβεί ουκ ολίγα περίεργα περιστατικά, ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας διέψευσε πως υπήρξε πρόβλημα με τις φανέλες.

Όπως έγραψε στο Twitter, ευθύνη για την αποστολή του αθλητικού εξοπλισμού είχε η Puma, η οποια έστειλε κανονικά όλα τα δέματα και μάλιστα τα "μαύρα αστέρια" χρησιμοποιούν ήδη τις εμφανίσεις στις προπονήσεις τους.

"Παρακαλώ, τα Μαύρα Αστέρια δεν έχουν κανένα ζήτημα με τις εμφανίσεις. Η Puma έστειλε τον εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων και τις φανέλες, απευθείας στην Ντόχα όπως ήταν προγραμματισμένο. Η ομάδα ήδη χρησιμοποιεί κάποιον εξοπλισμό στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Συνεχίζω να σας παρακαλώ να επιτρέψουμε στην ομάδα να εστιάσει στην αποστολή της", έγραψε ο Πρόσπερ Χάρισον Άντο.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΑΝΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ