ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ο Πογκμπά χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020 © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η δικηγόρος του Πολ Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (31/10) πως ο Πολ Πογκμπά θα χάσει οριστικά το Μουντιάλ 2022 μετά τον νέο μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο Πολ Πογκμπά σχεδόν δέκα μέρες μετά την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς, έπειτα από την επέμβαση στο γόνατο, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, το οποίο θα τον αφήσει ξανά εκτός δράσης.

Οι χειρότερες προβλέψεις ωστόσο, επιβεβαιώθηκαν, με τον Γάλλο διεθνή να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα (31/10) η δικηγόρος του, Ραφαέλα Πιμέντα, στην Parisien.

"Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στο Τορίνο και το Πίτσμπουργκ είναι λυπηρό να αναφέρουμε ότι ο Πολ Πογκμπά θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να αναρρώσει από τον τραυματισμό. Γι' αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη Γιουβέντους πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά ούτε θα είναι με τη Γαλλία στο Κατάρ. Αν η επιθυμία του μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση, θα έπαιζε ακόμα και αύριο.

Αλλά αυτό που αλλάζει τα πράγματα είναι μόνο η σκληρή δουλειά κι η πειθαρχία, που είναι ό,τι σκέφτεται ο Πολ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα συνεχίσει να δουλεύει δίνοντας τα πάντα για να επιστρέψει στο γήπεδο για τους οπαδούς και την ομάδα του το συντομότερο δυνατό'".

Ο 29χρονος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, όταν και θα αρχίσει το Μουντιάλ και ως εκ τούτου, η εθνική Γαλλίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σταρ της Γιουβέντους.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ