ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πογκμπά: Νέος τραυματισμός για τον Γάλλο, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ

Πογκμπά: Νέος τραυματισμός για τον Γάλλο, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ
PRINT SCREEN

Ο Πολ Πογκμπά αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα το οποίο θα τον κρατήσει για δέκα μέρες εκτός δράσης κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και ο Πολ Πογκμπά τέθηκε ξανά στα πιτς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος σχεδόν δέκα μέρες μετά την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς μετά την επέμβαση στο γόνατο αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα το οποίο θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον για άλλες δέκα ημέρες.

Πρόκειται για τραυματισμό ο οποίος πιθανότατα προέκυψε από την αποχή του Γάλλου λόγω του τραυματισμού του. Ο Πογκμπά σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο υπάρχουν άλλα δημοσιεύματα που θέτουν την επιστροφή του αργότερα και αναφέρονται για τις αρχές του 2023.

Ακόμα όμως και εάν ισχύσει το πρώτο σενάριο και ο Πογκμπά είναι έτοιμος σε δέκα μέρες κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν ο Ντεσάμπ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα γήπεδα του Κατάρ από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Όλα τα παρακάτω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ φυσικά περιμένουμε ενημέρωση από τη Γιουβέντους και την εθνική Γαλλίας.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ