ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Με πέντε απόντες η τελευταία προπόνηση των μπλε

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Με πέντε απόντες η τελευταία προπόνηση των μπλε
@2022 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας ενόψει του τελικού του Μουντιάλ συνεχίζεται μετ'εμποδίων, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να βλέπει τους Βαράν, Κονατέ, Κομάν, Τσουαμενί και Ερναντέζ να απέχουν από την τελευταία προπόνηση.

Η εθνική Γαλλίας μετράει αντίστροφα για το συναπάντημα με την ιστορία, αφού σε περίπτωση που νικήσει την Κυριακή (18/12) στον τελικό του Μουντιάλ την Αργεντινή θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια κόσμου για δεύτερη σερί φορά και τρίτη συνολικά, ωστόσο μόνο "ήρεμη" δεν πηγαίνει στο ραντεβού της με την αλμπισελέστε.

Αιτία τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους παίκτες της το τελευταίο διάστημα αφού μετά από την ίωση που προσέβαλε τους Τσουαμενί και Ραμπιό και τους άφησαν εκτός ημιτελικού με το Μαρόκο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε να λείπουν πέντε παίκτες του από την προπόνηση της Παρασκευής.

Οι Ραφαέλ Βαράν, Ιμπραχιμά Κονατέ και Κινγκσλέ Κομάν απέτυχαν να κάνουν προπόνηση χτυπημένοι από ίωση, ενώ πέρα από τα θύματα της ίωσης υπήρχαν και αυτά των μικροτραυματισμών, με τον Ορελιέν Τσουαμενί να μην κάνει προπόνηση λόγω πόνου στο ισχίο και τον Τεό Ερναντέζ λόγω προβλήματος στο γόνατο.

"Δεν φοβόμαστε την ίωση. Οι Νταγιότ (Ουπαμεκανό) και Αντριέν (Ραμπιό) είχαν πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Τους έφτιαξα μέλι και τσάι τζίντζερ.

Ελπίζουμε να είναι όλοι καλύτερα για τον τελικό, απλά παίρνουμε προφυλάξεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουσμάν Ντεμπελέ θέλοντας να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα από το μέτωπο των τραυματιών ενόψει του μεγάλου τελικού.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ