ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ενρίκε: "Ο Πέδρι είναι γεμάτος μαγεία όπως ο Χάρι Πότερ, θέλω να το πάρει η Αργεντινή λόγω Μέσι"

Μουντιάλ 2022, Ενρίκε: "Ο Πέδρι είναι γεμάτος μαγεία όπως ο Χάρι Πότερ, θέλω να το πάρει η Αργεντινή λόγω Μέσι"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε φιλοξενήθηκε σε ισπανική διαδικτυακή εκπομπή και αποκάλυψε τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έκανε ειδική μνεία για τον Πέδρι και έδωσε την ευχή του για την κατάκτηση του Μουντιάλ από τον... Μέσι.

Στο Euro 2020 η εθνικής Ισπανίας έθελξε με την απόδοσή της και έφτασε μία ανάσα από τον τελικό, όμως στο Μουντιάλ τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμενε ο Λουίς Ενρίκε, με τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στη φάση των 16 να στέλνει σπίτι τόσο την φούρια ρόχα όσο και τον προπονητή της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ίδιος πάντως δεν μετανιώνει για τις επιλογές του και το ξεκαθάρισε μέσω παρουσίας του σε ισπανική διαδικτυακή εκπομπή, με τον πρώην πλέον εκλέκτορα των Ιβήρων να υποστηρίζει πως μόνο για έναν παίκτη από τους 26 της αποστολής έχει μετανιώσει.

"Από τους 26 ποδοσφαιριστές που πήρα στο Μουντιάλ, έναν θα άφηνα έξω και θα έπαιρνα έναν άλλον. Τώρα μπορώ να το πω, αν και δεν θα πω ποιον θα έδιωχνα και ποιον θα έπαιρνα στη θέση του.

Δεν ήταν αυτό που περίμενα ένας παίκτης που πήρα μαζί μου στην αποστολή", τόνισε ο Ενρίκε, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Πέδρι:

"Ο παίκτης που με εξέπληξε περισσότερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Πέδρι. Είναι γεμάτος μαγεία όπως ο Χάρι Πότερ. Κάνει τα πάντα σωστά. Μοιάζει πάρα πολύ στον Ινιέστα", ήταν το σχόλιό του.

Όσον αφορά στο επόμενο βήμα στην καριέρα του, ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση σε συλλογικό επίπεδο από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, το καλοκαίρι του 2023, ενώ σε ερώτηση για το τι θέλει να δει στο φινάλε του Μουντιάλ, ήταν σαφής:

"Δεν θα ήθελα να επαναληφθεί ο τελικός μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας. Θα μου άρεσε να κατακτήσει το τρόπαιο η Αργεντινή για τον Μέσι και για αυτά που σημαίνει ο συγκεκριμένος παίκτης για το ποδόσφαιρο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ