ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αζάρ: "Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο"

Μουντιάλ 2022, Αζάρ: "Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο"
2022 HASSAN AMMAR / ASSOCIATED PRESS

Ο Εντέν Αζάρ σχολίασε τη χειρονομία των παικτών της εθνικής Γερμανίας με τα κλειστά στόματα, εκφράζοντας την αντίθεσή του. "Καλύτερα να μην το έκαναν και να κέρδιζαν".

Κάθετα αντίθετος με την έκφραση αντιλήψεων και με οποιαδήποτε τοποθέτηση που δεν συνδέεται με το ποδόσφαιρο και το Μουντιάλ 2022, ακόμη και αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλώνει ο Εντέν Αζάρ.

Ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου, κλήθηκε να σχολιάσει τη χειρονομία των παικτών της Γερμανίας που φωτογραφήθηκαν με κλειστά στόματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του περιβραχιόνιου "OneLove", εκφράζοντας την αντίθεσή του.

Η ενδεκάδα της Γερμανίας πριν το ματς με την Ιαπωνία | 23 Νοεμβρίου 2022
Η ενδεκάδα της Γερμανίας πριν το ματς με την Ιαπωνία | 23 Νοεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

"Θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν και να κερδίσουν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είμαι εδώ για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο κατάλληλοι για να το κάνουν. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Αζάρ για να προσθέσει:

"Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για αυτό γιατί είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με κίτρινη κάρτα, θα ήταν ενοχλητικό για την υπόλοιπη διοργάνωση".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ