ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Αστυνομικός ζήτησε από Δανό ρεπόρτερ να βγάλει το περιβραχιόνιο για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Αστυνομικός ζητά από Δανό ρεπόρτερ να βγάλει το περιβραχιόνιο για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
Αστυνομικός ζητά από Δανό ρεπόρτερ να βγάλει το περιβραχιόνιο για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα PRINT SCREEN

Οι Αρχές του Κατάρ ζήτησαν από Δανό δημοσιογράφο την ώρα του ρεπορτάζ να αφαιρέσει από το χέρι του το περιβραχιόνιο στήριξης για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Παρά την απαγόρευση της FIFA στις έξι εθνικές ομάδες να φορέσουν το περιβραχιόνιο με το μήνυμα στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ο κόσμος που βρίσκεται στο Κατάρ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει τη στήριξη υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γι' αυτό κι ένας Δανός δημοσιογράφος που βρίσκεται στο Κατάρ για την κάλυψη του Μουντιάλ 2022 επέλεξε να φοράει την ώρα του ρεπορτάζ το περιβραχιόνιο "One Love".

Ωστόσο, ένας αστυνομικός πλησίασε τον ρεπόρτερ και του ζήτησε να το αφαιρέσει.

Θυμίζουμε ότι μετά την ανταποκρίτρια του BBC, Άλεξ Σκοτ, που φόρεσε το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο, στον αγώνα ΗΠΑ - Ουαλία, η Γερμανία δημοσιογράφος, Κλαούντια Νιούμαν, σχολίασε το ματς φορώντας μπλούζα (αλλά και ένα περιβραχιόνιο) με τα χρώματα του ουρανίου τόξου σε σχήμα καρδιάς.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ