ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Καμία χώρα δε θα φορέσει το περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
Περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα 2020 CATHERINE IVILL/POOL VIA AP

Με κοινή ανακοίνωσή τους έξι χώρες που είχαν δηλώσει ότι οι αρχηγοί τους θα φορέσουν το περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα τόνισαν ότι αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ οι Αγγλία, Ολλανδία, Ουαλία, Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία και Δανία είχαν αποφασίσει οι αρχηγοί να αγωνιστούν στο Κατάρ με περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Με κοινή ανακοίνωσή τους εξήγησαν ότι αυτό δε θα συμβεί τελικά μετά την απόφαση της FIFA να απαγορεύσει κάτι τέτοιο απειλώντας με κίτρινες κάρτες τους αρχηγούς των ομάδων που θα το φορούσαν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν πως θα πλήρωναν πρόστιμο για να φορέσουν το περιβραχιόνιο, αλλά η απόφαση της FIFA να τους τιμωρήσει στο γήπεδο τους έκανε να οπισθοχωρήσουν.

Βέβαια, την ίδια ώρα η ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζει πως πλέον θα επανεξετάσουν τη σχέση τους με την FIFA το προσεχές διάστημα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ