ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Αγκουέρο πήγε στην αποστολή και μπήκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Αγκουέρο πήγε στην αποστολή και μπήκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι
@2021 BRUNA PRADO/AP IMAGES

Η Αργεντινή έχει αρχίσει την επιχείρηση "συσπείρωση" ενόψει του τελικού με την Γαλλία, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να υποδέχεται στην αποστολή τους Λο Σέλσο, Γκονσάλες, Κορέα όπως και τον Αγκουέρο που θα κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι.

Η Αργεντινή τα πηγαίνει περίφημα στα γήπεδα του Κατάρ αφού κατάφερε να επιστρέψει σε τελικό Μουντιάλ οκτώ χρόνια μετά από την παρουσία της σε αυτόν του 2014 και ο Λιονέλ Σκαλόνι θέλει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο ενωμένη και ατσαλωμένη ενόψει της μεγάλης κυριακάτικης μάχης (18/12) με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία.

Φρόντισε μάλιστα να το δείξει και με πράξεις αφού κάλεσε στην αποστολή (σε συνεννόηση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας) τους "κομμένους" λόγω τραυματισμού Χιοβάνι Λο Σέλσο, Νικολάς Γκονσάλες και Χοακίν Κορέα, αλλά και έναν παίκτη που έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σέρχιο Αγκουέρο, με τον θρύλο της Μάντσεστερ Σίτι να μπαίνει και αυτός στην αποστολή για να στηρίξει ψυχολογικά τους διεθνείς της "αλμπισελέστε" και τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή να αποκαλύπτουν πως θα είναι εκείνος με τον οποίο θα μοιράζεται το δωμάτιό του ο Λιονέλ Μέσι τα τελευταία 24ωρα της παρουσίας της αμπισελέστε στο Κατάρ.

Το γεγονός αυτό έχει τη σημασία του με δεδομένο πως μέχρι πρότινος ο Μέσι δεν είχε συγκάτοικο στο δωμάτιο, με τη σχέση του Pulga με τον "Κουν" να είναι εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς πως είναι νονός του 13χρονου γιου του Αγκουέρο, Μπέντζαμιν.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ