ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Νοκ - άουτ ο Χοακίν Κορέα από το Κατάρ λόγω τραυματισμού, στη θέση του Τιάγκο Αλμάδα

Ο Χοακίν Κορέα
Ο Χοακίν Κορέα @ 2021 JORGE SANEZ / AP IMAGES

Η εθνική Αργεντινής υπέστη νέο πλήγμα, καθώς μετά τον Νίκο Γκονσάλες (που αντικατέστησε ο Άνχελ Κορέα), μένει εκτός Μουντιάλ 2022 και ο 28χρονος επιθετικός της Ίντερ, Χοακίν Κορέα. Ο αντικαταστάτης του είναι ο Τιάγκο Αλμάδα.

Με ένα νέο πρόβλημα βρέθηκε αντιμέτωπος ο Λιονέλ Σκαλόνι, καθώς εκτός Μουντιάλ 2022 τέθηκε και ο 28χρονος επιθετικός της Ίντερ, Χοακίν Κορέα. Στη θέση του στην εθνική Αργεντινής κλήθηκε ο Τιάγκο Αλμάδα της Ατλάντα United.

Ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί άλλη μια φορά με τη φανέλα της αλμπισελέστε σε επίπεδο ανδρών, ενώ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εκτός τουρνουά τέθηκε ο Νίκο Γκονσάλες, με τον Άνχελ Κορέα να τον αντικαθιστά.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ