ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Αναχώρησε η πτήση από Ρώμη, τα ξημερώματα η άφιξη στο Μπουένος Άιρες

"Βούλιαξε" το Μπουένος Άιρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
"Βούλιαξε" το Μπουένος Άιρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 VICTOR CAIVANO / AP IMAGES

Η εθνική Αργεντινής αναχώρησε από τη Ρώμη και η άφιξη της "αλμπισελέστε" αναμένεται στο Μπουένος Άιρες τα ξημερώματα της Τρίτης (20/12), λόγω της πολύωρης καθυστέρησης στην Ντόχα. Δείτε πού βρίσκεται κάθε στιγμή η πτήση AR1915.

Το ταξίδι της Αργεντινής για το Μπουένος Άιρες ξεκίνησε και λίγες ώρες πλέον χωρίζουν τους πρωταθλητές κόσμου από τη μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του Μουντιάλ.

Η "αλμπισελέστε" αναχώρησε από τη Ρώμη στις 17:34 ώρα Ελλάδας, με την άφιξή της να αναμένεται τα ξημερώματα της Τρίτης (20/12), περίπου στις 02:00.

Θυμίζουμε πως η επιστροφή της Αργεντινής στη βάση της πραγματοποιήθηκε μετ' εμποδίων, αφού η αναχώρησή της από την Ντόχα καθυστέρησε 7 ώρες και 44 λεπτά.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν στις 3:00 το βράδυ ώρα Κατάρ από την Ντόχα, όμως η πτήση AR1915 της Aerolíneas Argentinas αναχώρησε τελικά στις 10:44 το πρωί της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτήση της Αργεντινής είναι η πλέον δημοφιλής στην ιστοσελίδα flightradar24, η οποία παρακολουθεί την πορεία όλων των πτήσεων διεθνώς. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε κι εσείς από εδώ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ