ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το βράδυ της Δευτέρας η επιστροφή των πρωταθλητών κόσμου στο Μπουένος Άιρες

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ύστερα από τον τελικό κόντρα στη Γαλλία στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ύστερα από τον τελικό κόντρα στη Γαλλία στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η αποστολή της Αργεντινής αναμένεται να επαναπατριστεί το βράδυ της Δευτέρας για τη μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του Μουντιάλ 2022.

Η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 και τώρα πρέπει να το γιορτάσει όπως αξίζει σε μία τέτοια επιτυχία, με τον κόσμο της στο Μπουένος Άιρες. Η αποστολή της "αλμπισελέστε" έκανε μία πρώτη παρέλαση σε ανοιχτό πούλμαν στο Κατάρ το βράδυ του τελικού, όμως η πραγματική φιέστα αναμένεται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ της χώρας, η αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας θα αναχωρήσει από το κρατίδιο της Μέσης Ανατολής στις 3:00 τοπική ώρα. Πρώτος προορισμός θα είναι η Μαδρίτη για ανεφοδιασμό και επόμενος η πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Η εκτίμηση είναι πως το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Λιονέλ Μέσι με τους συμπαίκτες του και το βαρύτιμο τρόπαιο θα προσγειωθεί σε έδαφος Αργεντινής στις 19:00 τοπική ώρα ή αλλιώς μεσάνυχτα Ελλάδας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ενημέρωση για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η φιέστα. Το μοναδικό στοιχείο που δημοσιεύεται είναι πως θα αποφευχθεί η επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο για να μη δοθεί πολιτικός τόνος σε αυτήν την επιτυχία.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ