ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Μοράτα: "Με κάλεσαν Ιντζάγκι, Αλέγκρι, Μουρίνιο και Πιόλι, όμως μία κουβέντα με τον Σιμεόνε τα άλλαξε όλα"

Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ με την Ατλέτικο
Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ με την Ατλέτικο © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Άλβαρο Μοράτα παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην "Gazzeta dello Sport" πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ιταλία έχοντας προτάσεις από πολλούς συλλόγους, με τον Σιμεόνε να τον κρατάει όμως στην Ατλέτικο.

Ο Άλβαρο Μοράτα έχει συνδέσει το όνομά του με την Μαδρίτη αγωνιζόμενος τόσο με την Ρεάλ όσο και με την Ατλέτικο όμως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, με το συμβόλαιό του με τους ροχιμπλάνκος να εκπνέει και τον ίδιο να έχει προτάσεις από όλους σχεδόν τους μεγάλους συλλόγους της Ιταλίας.

Τι έγινε όμως και έμεινε στην Ατλέτικο; Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην "Gazetta dello Sport", με τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό να παραδέχεται πως η παρουσία του Σιμεόνε στην Ατλέτικο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει στο "Μετροπολιτάνο" και να δικαιωθεί κατόπιν με τη μέχρι τώρα φετινή συγκομιδή του.

"Ήμουν σε μία περίεργη κατάσταση, με το συμβόλαιό μου με την Ατλέτικο να λήγει. Το ανανέωσα αλλάζοντας αρκετά τις οικονομικές μου συνθήκες λόγω ζητημάτων οικονομικού Fair Play αλλά και αλλάζοντας τα δεδομένα για πιθανή πώληση.

Αρχικά έδωσε σημάδια ζωής η Μίλαν, έπειτα άρχισαν να μου τηλεφωνούν οι προπονητές επειδή έχω καλές σχέσεις με όλους. Ο Αλέγκρι με έχει προπονήσει ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μουρίνιο, με τον οποίο έκανα το ντεμπούτο μου στην Ρεάλ.

Επιπλέον, μου άρεσε η ιδέα να πάω στην Ρώμη για να παίξω στην Ρώμη μαζί με τον Πάουλο Ντιμπάλα και σε μία πόλη και μία ομάδα γεμάτη πάθος, που ζει το ποδόσφαιρο όπως στην Νότια Αμερική.

Με τον Ιντζάγκι γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, βρισκόμαστε στις διακοπές, είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και ένα υπέροχο άτομο με το οποίο σου αρέσει να περνάς χρόνο και να μιλάς", τόνισε αρχικά ο Μοράτα, για να προσθέσει:

"Έμεινα όμως στην Ατλέτικο, με τους ιταλικούς συλλόγους υπήρχαν προβλήματα με το συμβόλαιο όμως ήταν μία κουβέντα με τον Σιμεόνε που τα άλλαξε όλα. Πολλοί λένε πως δεν συμφωνούμε μεταξύ μας, δεν είναι όμως αλήθεια, έχουμε μία έξοχη σχέση.

Σχέση που βελτιώθηκε πέρυσι, επειδή γνωριστήκαμε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ήταν όλα ξεκάθαρα, κάναμε ένα βήμα μπροστά και γνωρίσαμε ο ένας τον άλλο καλύτερα.

Αυτό βοήθησε και τους δύο, τα ματς που έχω δώσει φέτος με την Ατλέτικο δεν τα έχω παίξει ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα μου και παράλληλα ήρθαν και πάρα πολλά γκολ".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ