CHAMPIONS LEAGUE

Μόουρα: "Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης"

Μόουρα: "Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης"

Ο Λούκας Μόουρα τόνισε πως στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η κατάκτηση του Champions League, ωστόσο κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

"Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουμε θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες από εμάς.

Δεν μπορούμε να υποθέτουμε ότι θα είναι εύκολο το ματς καθώς όλοι θέλουν να νικούν στο Champions League.

Θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και θα ανεβαίνουμε τα σκαλιά ένα-ένα. Θα παλέψουμε για να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος στο "Canal+", σε δηλώσεις που παραχώρησε παραμονές της αναμέτρησης των Παριζιάνων με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ερωτηθείς επίσης για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα στη μέση του, ο Μόουρα ήταν κατηγορηματικός:

"Ήταν ένα πρόβλημα που είχα όμως τώρα έχω αναρρώσει. Μπορώ να τρέχω, να συμμετέχω στις προπονήσεις, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Είναι φυσιολογικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει τέτοια προβλήματα στην καριέρα του. Το σημαντικότερο είναι πως είμαι καλά τώρα".

Σημειώνεται πως ο λάτιν μεσοεπιθετικός ήταν στο αρχικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν στο εκτός έδρας ματς της περασμένης Παρασκευής με τη Μπορντό (5η αγωνιστική), και πριν αντικατασταθεί στο 82' είχε προλάβει να "κλειδώσει" τη νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας (2-0) με όμορφο πλασέ στο 63' που σήμανε και το πρώτο του φετινό γκολ στη Ligue 1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ