ΠΑΟΚ

Μόουρα: "Ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο o Βιτόρ"

Μόουρα: "Ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο o Βιτόρ"

Ο παλιός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος σε Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, Μπρούνο Μόουρα μίλησε για τον Μιγκέλ Βιτόρ τον οποίο χαρακτήρισε άτυχο στην καριέρα του.

Ο Μπρούνο Μόουρα είχε συνεργαστεί με τον Φερνάντο Σάντος τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και νωρίτερα στη Μπενφίκα. Γνωρίζει τον Μιγκέλ Βιτόρ ως ανερχόμενο ταλέντο των Ακαδημιών και εξέφρασε στο "Radio Renascensca" την άποψη ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Ο 36χρονος γυμναστής-προπονητής τόνισε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ: "Αυτό που πρέπει να στοχεύσει είναι να αγωνίζεται συνέχεια. Ο Μιγκέλ Βιτόρ είχε την ατυχία σε κάθε περίοδο να βρίσκεται πάντα στη σκιά σπουδαίων παικτών και έτσι ποτέ δεν είχε την ευκαιρία του.

Την ψάχνει σε ένα άλλο πρωτάθλημα, αν και πιστεύω ότι μπορούσε να παίξει στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα, όμως, μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί να είναι το κατάλληλο βήμα για να παίξει. Μακάρι να του δώσει αυτές τις συνθήκες ο σύλλογος, έχει τα πάντα για να προχωρήσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ