ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Δεν πήρε ούτε δύο λεπτά για να συμφωνήσω με τη Ρεάλ, θέλω να μείνω"

Ο Μόντριτς πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Αθλέτικ στον τελικό του supercopa
Ο Μόντριτς πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Αθλέτικ στον τελικό του supercopa © 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ρεάλ στον τελικό του supercopa με την Αθλέτικ σκοράροντας και ένα γκολ, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και να ανανεώσει με τους "μερένγκες", ενώ ανέφερε ότι δεν χρειάστηκε ούτε δύο λεπτά για να καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα το 2012.

Το βράδυ της Κυριακής (16/1) η Ρεάλ επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, έφτασε τους 95 επίσημους τίτλους στην ιστορία της και απέχει έναν πλέον από την Μπαρτσελόνα (96). Οι Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, αφού πέτυχαν τα δύο γκολ των "μερένγκες", ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο 36χρονος Κροάτης σημείωσε το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν με τους Μαδριλένους, φτάνοντας συνολικά πλέον τα 29 από το 2012 που βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος μετά την απονομή του τροπαίου ερωτηθείς για την επέκταση της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίοδο που "έκλεισε" το deal με τους Μαδριλένους, υποστηρίζοντας πως οι δύο πλευρές χρειάστηκαν λιγότερο από δύο λεπτά για να δώσουν τα χέρια:

"Είχα καλές σχέσεις με τον σύλλογο και συνεχίζω έτσι. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο μας. Δεν μας πήρε δύο λεπτά για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία μου είναι γνωστή, ελπίζω και στον σύλλογο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ