ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μοντέλα: "Πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι εκπροσωπούμε ένα έθνος"

Μοντέλα: "Πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι εκπροσωπούμε ένα έθνος"
PRINT SCREEN

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα παρουσιάστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ως ο νεος ομοσπονδιακός τεχνικός και στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του στη μεγάλη ευθύνη που έχουν εκείνος και οι παίκτες απέναντι στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Τουρκία στον πάγκο της Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Βιτσέντσο Μοντέλα επέστρεψε στην γειτονική χώρα για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2026, με τον Ιταλό προπονητή να παρουσιάζεται στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη (27/09) και να στέκεται στην ευθύνη που έχει αυτός και οι παίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Θα πρέπει να νιώθουμε ότι ανήκουμε κάπου και να έχουμε επίγνωση πως έχουμε την ευθύνη εκπροσώπησης μίας χώρας και όχι μόνο μίας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο τίτλος του προπονητή στην εθνική Τουρκίας δεν είναι βραβείο αλλά ευθύνη", τόνισε ο 49χρονος προπονητής, για να προσθέσει:

"

"Σε αυτά τα δύο χρόνια που έζησα στην Τουρκία, μπόρεσα να γνωρίσω τα αισθήματα του κόσμου, την τουρκική κουλτούρα που μοιάζει πάρα πολύ σε αυτή του μέρους όπου πέρασα την παιδική μου ηλικία.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό κοντά στην Νάπολη (Πομιλιάνο Ντ'Άρκο) και οφείλω να πω ότι έχουμε παρόμοια κουλτούρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ