ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο Μοντέλα ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της εθνικής Τουρκίας

Ο Μοντέλα ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της εθνικής Τουρκίας
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είναι και επίσημα ο διάδοχος του Στέφαν Κουντζ στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας να γνωστοποιεί το απόγευμα της Πέμπτης (21/09) την πρόσληψή του.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Τουρκία στον πάγκο της Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Βιτσέντσο Μοντέλα επιστρέφει στην γειτονική χώρα αλλά αυτή τη φορά όχι για να καθοδηγήσει κάποιον σύλλογο αλλά να κάτσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

=

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία από την Τετάρτη και μία ημέρα αργότερα ο γάμος πήρε επίσημη μορφή, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας να ανακοινώνει την πρόσληψή του και τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για τριετής συμφωνία με ορίζοντα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Καλωσόρισες Βιντσέντσο Μοντέλα", αναφέρει το tweet με το οποίο η τουρκική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Ιταλού, με τον 49χρονο τεχνικό να έχει εργαστεί επίσης στο παρελθόν και σε Ρόμα (ως υπηρεσιακός), Κατάνια, Φιορεντίνα (σε δύο διαφορετικές θητείες), Σαμπντόρια, Μίλαν και Σεβίλλη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ