ΠΑΟΚ

Μόνος απών ο Κρέσιτς

INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για το ματς με τον Λεβαδειακό εκτός του Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή λόγω τενοντίτιδας.

Eτοιμοπόλεμοι είναι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό εκτός του Ντάριο Κρέσιτς.

Ο Κροάτης γκολκίπερ την Παρασκευή (20/4) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του και έτσι ήταν ο μόνος παίκτης που δεν υπολόγιζε σήμερα ο Λάσλο Μπόλονι όσον αφορά το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας (όλα δείχνουν πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής λόγω των προπονήσεων που έχει χάσει τις τελευταίες μέρες).

Αυτό, το οποίο έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέα Μεσημβρίας, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες τους σε τρεις ομάδες που έπαιζαν παιχνίδια εκατέρωθεν, με τον Ρουμάνο να είναι φανερό πως δίνει περισσότερο βαρύτητα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ και να θεωρεί το ματς με τον Λεβαδειακό μέρος αυτής.

Να σημειωθεί πως η βράβευση του Κώστα Παναγιωτούδη για το best goal της 29ης αγωνιστικής θα γίνει από εβδομάδα μιας και η Λίγκα δεν προλαβαίνει να στείλει το βραβείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ