ΠΑΟΚ

Η τακτική θα κρίνει τα πλέι οφ

Η τακτική θα κρίνει τα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Ο Μπόλονι έβαλε τους παίκτες στη λογική της δουλειάς που θα κάνουν τις επόμενες μέρες για να είναι πανέτοιμοι στους αγώνες κατάταξης

Τα πλέι οφ μπορεί επισήμως να αρχίσουν στις 2 Μαΐου, ωστόσο στο μυαλό του Λάσλο Μπόλονι και των ποδοσφαιριστών του βρίσκονται πολύ έντονα από χθες.

Αφού πέρασε το παιχνίδι με την Δόξα που ο ΠΑΟΚ έψαχνε τη μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας τους στους αγώνες κατάταξης, όλη η προσοχή πέφτει στην άρτια προετοιμασία για τους αγώνες που θα κρίνουν αν ο ΠΑΟΚ πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπόλονι φρόντισε χθες στα αποδυτήρια να αναλύσει ποιον θεωρεί καθοριστικό παράγοντα για το αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει την πρώτη θέση των πλέι οφ.

"Πρέπει να είμαστε πολύ σφιχτοί στην άμυνα, να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους να μάνουν ζημιά και στην επίθεση να είμαστε αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί.

Η τακτική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σ' αυτή", ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού που λίγο αργότερα έδειξε και στη διάρκεια της προπόνησης όσο ανέλυε λίγη ώρα πριν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ