ΡΟΔΟΣ

Μόνο για κάτι εξαιρετικό

Μόνο για κάτι εξαιρετικό
Τζαναβάρας-Ρόδος INTIME SPORTS

Η Ρόδος έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές και θα κινηθεί μόνο για κάτι εξαιρετικό. Δανεικοί Καφαντάρης και Γκέσιος

Αντίθετα, θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας του «σμαραγδένιου» νησιού με την μορφή του δανεισμού. Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραχωρηθούν για τους επόμενους έξι μήνες οι Μιχάλης Καφαντάρης και Γιάννης Γκέσιος, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Ρόδου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο, συνεχίστηκε με μια προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Λουτσιάνο και ο Πρίπου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Τέλος, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η είσοδος των φιλάθλων στον αγώνα με την ομάδα της Φυλής θα είναι δωρεάν.

"Εισιτήρια πληρωμένα από μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ρόδος θα βρούνε όλοι οι φίλαθλοι για τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας με τον Θρασύβουλο. Η προσφορά της ελεύθερης εισόδου ΟΛΩΝ των φιλάθλων για τον αγώνα ήταν πρόταση που έγινε αποδεκτή και τα εισιτήρια αφού αγοραστούν ατομικά από τους κ Σαραφιδη και Δανα θα αποδοθούν κανονικά.

Σημειώνεται πως με την κίνηση αυτή, η φιλοδοξία είναι να ενισχυθεί η προσπάθεια για να πάρει την ΝΙΚΗ η Ρόδος και να προχωρήσει δυναμικά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Β’ Εθνική"

, ανέφερε η ανακοίνωση.




TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ