ΡΟΔΟΣ

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Μαρτίνης

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Μαρτίνης
μαρτίνης

Ο πρόεδρος της Ρόδου μίλησε στους παίκτες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους

Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού είπε χαρακτηριστικά πως δεν είναι δυνατόν με τέτοια εμφάνιση και με τέτοιες δυνατότητες ο σύλλογος να μην φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από εκτός έδρας αγώνες όπως αυτός στη Νίκαια.
Μάλιστα σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τόνισε πως αν δεν συμμορφωθεί αγωνιστικά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δεν θα υπολογίζεται στα σχέδια της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης, ο κ. Μαρτίνης έκανε γνωστή την απόφαση του να μην ακολουθεί από δω και στο εξής κανένα μέλος της διοίκησης τις εκτός έδρας αποστολές, εκτός του Διευθύνοντα συμβούλου Χρήστου Ψέλλα (ως επικεφαλής αυτών) και πως πάντοτε ένα μέλος του προπονητικού τιμ θα μένει στη Ρόδο για να καλύπτει τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής.

Παράλληλα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ρόδου, ο πρόεδρος των «πρασίνων» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Τα περιθώρια στένεψαν και όλοι θα πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους. Όσοι θεωρούν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν στους ρυθμούς που επιβάλει η ανάγκη για να σωθεί η ομάδα, θα βρεθούν άμεσα εκτός των σχεδίων μας. Στηρίζουμε την προσπάθεια του προπονητή μας Παναγιώτη Τζαναβάρα, ξεκαθαρίζοντας πως τους ρυθμούς αυτούς στον αγωνιστικό-τεχνικό τομέα επιβάλει μόνο αυτός".






TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ