ΡΟΔΟΣ

Τζαναβάρας: "Με την Ρόδο στη Σούπερ Λιγκ"

Τζαναβάρας: "Με την Ρόδο στη Σούπερ Λιγκ"
τζαναβάρας

Για τους στόχους και τις προοπτικές της Ρόδου μίλησε στην Δωδεκανησιακή τηλεόραση RED ο προπονητής των "πρασίνων" Παναγιώτης Τζαναβάρας

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, τόνισε πως είναι δύσκολο, στο οποίο η Ρόδος έλαβε μέρος με προετοιμασία για την πιο κάτω κατηγορία, αλλά κατάφερε να ισορροπήσει και τώρα με τις προσθήκες αλλά και με την σοβαρή δουλειά που γίνεται βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια.
Υπογράμμισε πως ο ίδιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία πιστεύοντας πως η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και σοβαρή. Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως δεν έχει σχέση με όσα γίνονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, αφού η καθαρότητα της φάνηκε ακόμη και στον τελευταίο αγώνα - με την διαιτησία που την αδίκησε παράφορα.

Ως μη Ροδίτης, τόνισε πως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τις αθλητικές υποδομές αφού δεν υπάρχουν προπονητήρια και αναφέρθηκε και στην προοπτική της κατασκευής αθλητικού κέντρου της Ρόδου για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Ακαδημιών αλλά και της επαγγελματικής ομάδας.

Τέλος, ο κ. Τζαναβάρας αναφέρθηκε στο ρόστερ του συλλόγου, τονίζοντας πως με τις μεταγραφές καλύφθηκαν κενά, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως δική του φιλοδοξία είναι να επανέλθει ως προπονητής σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και γιατί όχι με τη Ρόδο.




TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ