EUROPA LEAGUE

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις
χαποελ τελ αβιβ / ραπιντ βουκουρεστιου

Χάποελ Τελ Αβίβ και Ραπίντ Βουκουρεστίου έμειναν στην ισοπαλία (2-2)

Οι Ισραηλινοί μπορούν να νιώθουν απογοητευμένοι καθώς προηγήθηκαν δυο φορές, όμως οι Ρουμάνοι βρήκαν τον τρόπο ν' απαντήσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ογκμπόνα, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μολντοβάν ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχαν χάσει μια καλή ευκαιρία.

Οι Ρουμάνοι μετά την ισοφάριση πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως όχι μόνο δεν μπόρεσαν να προηγηθούν, αλλά βρέθηκαν και πίσω στο σκορ στο 32' όταν ο Ντέγκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαντίρ με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους Ισραηλινούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ραπίντ βγήκαν με στόχο να φθάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν με τον Μπούγκα στο 53'. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου οι δυο ομάδες έψαξαν το τρίτο γκολ, χωρίς όμως με επιτυχία, με συνέπεια το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
Χάποελ Τελ Αβίβ
: Ελιμέλεχ, Μποντάρβ, Παές, Μπαντίρ, Αντέμπι, Αμπούκσις (71' Αμπούτμπουλ), Ντέγκο (46' Χεν), Ντε Μπρούνο, Μπάρντα, Ογκμπόνα (78' Βέρμουτ), Τοέμα

Ραπίντ Βουκουρεστίου: Κόμαν, Ράντα, Σαπουνάρου, Μαφτέι, Μπαντόι, Καραμιάν (68' Γκρίφιθς), Λαζάρ, Μαλντασαράνου (82' Γκριγκόρε), Ζίκου (57' Μαζίλου), Μπούγκα, Βιορέλ Μολντοβάν

Διαιτητής: Βλαντιμίρ Χρίνακ (Σλοβακία)
Κίτρινες: Ογκμπόνα, Μπάρντα, Αμπούτμπουλ (Χάποελ Τελ Αβίβ) - Ζίκου, Μπαντόι (Ραπίντ Βουκουρεστίου)













TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ