ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

MLS: Ο Κούτσιας χάρισε με κεφαλιά μία πολύτιμη νίκη στη Σικάγο Φάιερ στη μάχη των playoffs

Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε με τη Σικάγο
Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε με τη Σικάγο PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Κούτσιας ήταν ο λυτρωτής της Σικάγο Φάιερ, αφού με κεφαλιά χάρισε μία πολύτιμή νίκη στην ομάδα του με 1-0 κόντρα στη Νιούκ Γιορκ Ρεντ Μπουλς, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο MLS.

Ο Γιώργος Κούτσιας πέτυχε το τρίτο του γκολ στο MLS με τη φανέλα της Σικάγο Φάιερ και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη των playoffs.

Με κεφαλιά ο Έλληνας επιθετικός έγραψε το 1-0 στο 64' απέναντι στη Νιούκ Γιορκ Ρεντ Μπουλς, το οποίο ήταν και το "χρυσό" γκολ του αγώνα.

Ο Σακίρι εκτέλεσε το φάουλ, ο Κούτσιας πετάχτηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. των γηπεδούχων που δύο λεπτά νωρίτερα είχαν μείνει με 10 παίκτες.

Αυτό μάλιστα, ήταν το πρώτο τέρμα που σημείωσε ο 19χρονος έπειτα από 19 παιχνίδια, το οποίο μάλιστα βοήθησε τη Σικάγο να μείνει στην κούρσα για την είσοδο στα playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Αυτή τη στιγμή είναι 11η και ισοβαθμεί στους 37 βαθμούς με τη 10η DC United και την 9η Μόντρεαλ. Απέχει μόλις έναν βαθμό από την 8η Νιού Γιορκ Σίτι. Υπενθυμίζεται ότι η 8η και 9η θέση δίνουν το εισιτήριο για την πρώτη φάση των playoffs.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ