ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε"

Μίτσελ: "Οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε"
Ο Μίτσελ INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε συγκυρίες που είναι εναντίον της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στο 89'. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως οι εξηγήσεις των κανονισμών στέρησαν από την ομάδα του αυτό που δικαιούταν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: "Έχουμε παίξει πολύ καλά, δεν είχαμε ευστοχία. Επίσης όταν το καταφέραμε πάντα βρίσκεται μία συγκυρία που μας στερεί το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ακριβώς όπως και στο πρώτο παιχνίδι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, ωστόσο μας έλειπε η τελική μπαλιά, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι βλέπουμε πως αξίζαμε να κερδίσουμε σε αυτό και στο άλλο παιχνίδι, ωστόσο οι συγκυρίες είναι εναντίον μας.

Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση επιρρίψω ευθύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, όμως δεν σκοράραμε στις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Όμως δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και με το παραπάνω".

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να συνέλθει: "Σίγουρα, όταν παίζεις έτσι αποδεικνύεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ' το να παίξεις όπως παίζεις σήμερα".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ