ΠΑΟΚ

Mητρόπουλος: "Μπορεί να σπάσει την δυάδα"

Mητρόπουλος: "Μπορεί να σπάσει την δυάδα"
μητροπουλος

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάσταση στα διοικητικά αυτής και το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την επόμενη μέρα της απομάκρυνσης του Γιάννη Γούμενου.

"Ο ΠΑΟΚ με την δυναμική που έχει μπορεί να ωφελήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να σπάσει την δυάδα του κέντρου. Δεν θέλω πια να εμπλέκεται το όνομα μου με τον ΠΑΟΚ. Εγώ κινήθηκα σε δύο περιπτώσεις και αφορούσαν δύο εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών. Δεν έχω καμία πρόθεση για κάτι παραπάνω και είπα ότι δεν θα ξαναενδιαφερθώ.

Σέβομαι τις φιλίες μου, δεν είμαι δικηγόρος του κ. Γούμενου απλώς βλέπω ότι κάποιος άνθρωπος θέλει να φύγει χωρίς να τρέχει και τα επόμενα χρόνια.

Αν είναι για το θέμα των χρεών, να έρθει η Πολιτεία και να τον βάλει φυλακή, αλλά βλέπω να λέει ότι όπως ήρθε ο Γούμενος και πήρε τα χρέη του Μπατατούδη, ας έρθει και τώρα κάποιος άλλος.

Βρέθηκα σε μία συνάντηση με τον κ. Κοπελούζο, ο κ. Γούμενος παρέδωσε μία μελέτη την οποία εξέτασε η πλευρά του επιχειρηματία και αποφάσισε ότι δεν του κάνει η συγκεκριμένη μελέτη, θέλει κάτι δικό του. Όποιος καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, έχει την πλειοψηφία των μετοχών, θα έχει το 51%, δεν τον ενδιαφέρουν οι μετοχές του κ. Γούμενου.

Από την περασμένη χρονιά μου λέει ο κ. Γούμενος, ότι θέλει να φύγει αλλά να βρεθεί ένας άλλος επενδυτής. Γιατί δεν μπαίνει το ελεγκτικό συμβούλιο να κάνει το καθήκον του και να δει τι συμβαίνει;".

Κούδας: "Προσωρινή διοίκηση"

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για προσωρινή διοίκηση ενώ τάχθηκε υπέρ του Λευτέρη Γονή. "Σαφώς και πρέπει να γίνει αρχικά μία προσωρινή διοίκηση, ώστε ο νέος επενδυτής που θα έρθει θα πρέπει να μην χρειαστεί να πληρώσει αυτά που απατιούνται τώρα, να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το άνοιγμα και να προστατεύσουμε την ομάδα για να την βρει πιο δυνατή". Στη συνέχεια ο κ. Κούδασ αναφερόμενοσ στον Λευτέρη Γονή τησ ΕΓΝΑΤΙΑΣ Ασφαλιστικής είπε:

"Μακάρι να βοηθήσουμε κι εμείς τον κ. Γονή για να μπορέσει να δώσει αντί για δύο, τρία και να ενισχύσει την ομάδα. Πρέπει να τρέξουμε τις εξελίξεις, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να τελειώσει το θέμα. Να αναλάβει μία διοίκηση Πρωτοδικείου και να προσπαθήσει να προσεγγίσει έναν νέο επενδυτή. Αυτό που κάνουν τα παιδιά της ομάδος αλλά και ο κόσμος δείχνεί ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση".



Όσο τέλος για τον ίδιο και τις δικές του κινήσεις περί προσέγγισης οποιουδήποτε να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: "Τι να πω σε κάποιον άνθρωπο για τον ΠΑΟΚ, για να του προσελκύσω το ενδιαφέρον; Αν οι μετοχές δεν μεταβιβαστούν κάπου, για να γνωρίζει πόσα χρήματα πρέπει να δώσει τι μπορούμε να πούμε;".


Οι σκέψεις του Παγώνη

Οι σχέσεις του Γιάννη Γούμενου με τον Βασίλη Παγώνη, των δύο ανθρώπων δηλαδή που έχουν στην κατοχή τους το 38,5% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται πως είναι πλέον και οι καλύτερες δυνατές.

Ο Βασίλης Παγώνης σε αντίθεση με τον Γιάννη Γούμενο, που χθες παραχώρησε τις μετοχές του σε συμβολαιογράφο, συνεχίζει να τις διατηρεί στην κατοχή του. Μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport θα πρέπει να σημειωθεί ότι διαχώρισε την θέση του σε σχέση με τον Γιάννη Γούμενο.

"Ο Γούμενος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ λέγομαι Βασίλης Παγώνης και όχι Γούμενος.

Ποτέ δεν ήθελα να γίνω μέτοχος. Δανειστής ήθελα να μείνω. Δεν ήθελα επίσης να παίξω το ρόλο του Κόκκαλη ή του Βαρδινογιάννη. Αυτά είπα και στην Ε.Ε.Α. όταν με κάλεσαν. Τους ζήτησα να μην ενοχλήσουν ξανά διότι δεν έχω καμία σχέση. Εγώ θα αποφασίσω μόνος μου τι και πως θα το κάνω με τις μετοχές μου.

Στη ζωή ποτέ δεν τόλμησε άνθρωπος να με παραγκωνίσει. Δεν είχα πρόθεση να γίνω πρόεδρος. Το έκανα για να εξυπηρετήσω τον Γούμενο στο διάστημα που δε μπορούσε είναι πρόεδρος.

Δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ του ΠΑΟΚ. Έβαλα ένα σκασμό λεφτά αλλά δεν έχω πάρει τίποτε πίσω. Η ενασχόληση μου με τον ΠΑΟΚ μου κόστισε ακριβά και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να καλύψω τη ζημιά που έχω υποστεί. Είμαι μακριά από την ομάδα. Χαίρομαι για τις επιτυχίες και εύχομαι έτσι να συνεχιστεί η κατάσταση.

Μίλησα με τον κ. Κατσαρή και συμφωνήσαμε να βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη μόλις επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνω ότι είναι συμφέρον για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω αντίρρηση να παραδώσω τις μετοχές μου ή να κάνω μια άλλη πράξη. Κανείς δε μου ζήτησε να παραδώσω τις μετοχές μου".




























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ