ΑΕΚ

Μητρόπουλος: "Εδώ είναι ΑΕΚ και δεν περνάς"

Μητρόπουλος: "Εδώ είναι ΑΕΚ και δεν περνάς"
Μητρόπουλος INTIME SPORTS

Το Sport24.gr εξασφάλισε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του νέου άσου της ΑΕΚ, Παύλου Μητρόπουλου. Διαβάστε τις ιδέες του για το μέλλον, τις σκέψεις του για την ΑΕΚ αλλά και για τον προπονητή που πήγε να του καταστρέψει την καριέρα.

Το "πιτ-μπουλ" της ΑΕΚ, ο Παύλος Μητρόπουλος, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο AEK1924.gr, μιλώντας για την πρώην ομάδα του, τον λόγο που έφυγε, τον άνθρωπο που πήγε να καταστρέψει την καριέρα του, την ευκαιρία της ΑΕΚ και το όνειρο του: "Να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ"

Διαβάστε μικρά αποσπάσματα:

- Για την πρώην ομάδα του...

" Γιατί ο Παναιτωλικός, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, που μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα, αλλά δεν είναι ΑΕΚ".

- Για τον άνθρωπο που πήγε να του καταστρέψει την καριέρα...

"Για μένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και οι εμφανίσεις μου είναι μια μεγάλη απάντηση, μία μεγάλη νίκη κατά του συγκεκριμένου κυρίου".

- Για την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ...

"... ως ενδεικτική λύση ήταν ο Άρης, αλλά μόλις μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ, εντάξει δεν το συζήτησα καν".

- Για τον Λίνεν...

"Πιστεύω με τον κ. Λίνεν έχουμε χημεία μεταξύ μας και ξέρει πως ότι μου πει θα το κάνω κατευθείαν"

- Ένα από τα όνειρα του...

"Μακάρι να έρθει και η Εθνική μέσω της ΑΕΚ. Όλα τα σκέφτομαι μέσω της ΑΕΚ. Γιατί είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή".

Για τον Παυλή, τον Φουρτάδο, τον Πετρόπουλο, τον Βιντιάδη, για τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για τους 30.000 φιλάθλους με τον ΠΑΟΚ και για ακόμα περισσότερα με πολλές λεπτομέρειες σε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στο AEK1924.gr το Σάββατο (8/2).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ