ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Μητέρα Εμπαπέ: "Οι προτάσεις της Ρεάλ και της Παρί είναι σχεδόν ίδιες, η απόφαση είναι του γιου μου"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει ζέσταμα πριν το Παρί - Μονπελιέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει ζέσταμα πριν το Παρί - Μονπελιέ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φάζια Λαμαρί, αποκάλυψε πως οι προτάσεις της Ρεάλ και της Παρί Σεν Ζερμέν είναι παρόμοιες, με την διαφορά ότι στους "μερένγκες" ο Γάλλος θα έχει τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων του.

Πολύ σύντομα αναμένεται να λήξει το "μυστήριο" γύρω από την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς ο Γάλλος σταρ θα ανακοινώσει την Κυριακή (22/5) την απόφασή του για το μέλλον του.

Τόσο η Ρεάλ, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, ελπίζει να είναι εκείνη η εκλεκτή που θα κερδίσει στην κούρσα για την απόκτησή του. Από τη μία, οι Μαδριλένοι προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον 23χρονο, 120 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής, καθώς και τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη, εκτός από την πρόταση μαμούθ που του έχουν προσφέρει στον, η οποία προβλέπει καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ μέχρι το 2024, επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000, θα του δώσει και πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ.

Ενόψει της απόφασης του Εμπαπέ, η μητέρα του, Φάζια Λαμαρί, αποκάλυψε στο Kora Plus πως οι προσφορές των δύο συλλόγων είναι πανομοιότυπες

"Έχουμε δύο προσφορές, αυτή της Παρί και αυτή της Ρεάλ, είναι σχεδόν ίδιες. Στη Ρεάλ ο γιος μου θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του. Τώρα περιμένουμε την απόφασή του".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ