ΑΕΚ

Μισλέν: "Να ξαναβρεθούμε στη θέση του πρωταθλητή και να επιστρέψουμε στο Champions League"

Ο Κλεμάν Μισλέν υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ
Ο Κλεμάν Μισλέν υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Κλεμάν Μισλέν στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στο Champions League.

Ο Κλεμάν Μισλέν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, με τον 24χρονο Γάλλο μπακ να ενισχύει την Ένωση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μισλέν, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ανέφερε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ είναι να κατακτήσει τη Super League Interwetten και να επιστρέψει στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλεμάν Μισλέν στο κανάλι της ΑΕΚ: Για το ότι του αρέσει που είναι παίκτης της ΑΕΚ: "Ναι, είναι αλήθεια".

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το να παίξω στο εξωτερικό είναι για μένα μία καινούργια εμπειρία, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος και τιμημένος που αυτό γίνεται με τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτό που μένει είναι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αλλά το συναίσθημά μου είναι η υπερηφάνεια".

Για το τι γνώριζε από τη νέα του ομάδα: "Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, γνωρίζω όλα τα κατορθώματα που έχει επιτύχει κατά το παρελθόν στην Ευρώπη, είναι μια ομάδα εκπληκτική και έχω φίλους Γάλλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ".

Για το αν έχει επισκεφθεί το ΟΑΚΑ και την "OPAP Arena": "Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το φαντάζομαι ήδη με οπαδούς στις εξέδρες. Ως προς το νέο γήπεδο, έχω ήδη δει πολλά βίντεο, πρόκειται για κάτι το καταπληκτικό, τις επόμενες μέρες θα το επισκεφθώ και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ και εκεί".

Για τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα: "Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με αυτές της ομάδας. Να ξαναβρεθούμε και πάλι στη θέση του πρωταθλητή, να επιστρέψουμε στο Champions League, να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές με τους οπαδούς μας".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ