ΠΑΟΚ

Μισίμοβιτς: "Τα καλύτερα από Μουσλίμοβιτς"

Μισίμοβιτς: "Τα καλύτερα από Μουσλίμοβιτς"

Τι δηλώνει ο Μισίμοβιτς για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Προτάθηκε και ο Αϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα

Ο Ζζβέζνταν Μισίμοβιτς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο "Metrosport", ενώ ο ΠΑΟΚ μελετά και την περίπτωση Αϊμάρ, σύμφωνα με το "Goal".Σε ό,τι αφορά στο Βόσνιο μίλησε για τα πολύ καλά λόγια που έχει ακούσει από το Μουσλίμοβιτς.

"Λατρεύω την Ελλάδα, Είναι πολύ κοντά στην δική μου χώρα και είναι υπέροχη. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που είναι εξαιρετικός μου φίλος, μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Πιθανώς με τον εκπρόσωπο μου να υπάρχουν συζητήσεις, όμως εγώ αυτή την στιγμή παίζω στην Κίνα και δεν είμαι ελεύθερος, οπότε δεν μπορώ να μιλάω για άλλες ομάδες"τόνισε ο Βόσνιος διεθνής. Μίλησε και για τον Στέφενς, σημειώνοντας:

"Βεβαίως και τον γνωρίζω. Ήταν άλλωστε από τους κορυφαίους προπονητές και στην Γερμανία. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι σίγουρος πως είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ".

Προτάθηκε ο Αϊμάρ

Σύμφωνα με το "Goal", εξάλλου, στη λίστα με τα υποψήφια δεκάρια για τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και το όνομα του Πάμπλο Αϊμάρ.

Ο Αργεντινός που φέτος είχε μία πολύ μέτρια χρονιά με τη Μπενφίκα, έμεινε ελεύθερος και ψάχνει ομάδα. Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του εξετάζουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ενδιαφέρει επίσης την Ρίβερ Πλέιτ και μία ομάδα από τη Μαλαισία που δίνει αρκετά χρήματα να τον αποκτήσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ