ΠΑΟΚ

"Η φημολογία για Έλια δεν έχει βάση αλήθειας"

"Η φημολογία για Έλια δεν έχει βάση αλήθειας"

Ο ατζέντης του Έλτζερο Έλια, του οποίου το όνομα ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, διέψευσε την φημολογία για ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον παίκτη του.

Διάψευση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Στέφενς για τον Έλτζερο Έλια έκανε ο ατζέντης του 26χρονου Ολλανδού, Ρότζερ Λίνσε στην ιστοσελίδα " elfvoetbal.nl".

"Η φημολογία για τον ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται σε καμία βάση αλήθειας" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαδόσεις ότι ο Στέφενς θέλει να τον πάρει στην Τούμπα: "Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Εγώ είπα στον Έλια ότι χρειάζεται ένα χρόνο που θα είναι απολύτως υγιής για να κάνει και πάλι καλές εμφανίσεις".

Τέλος, ο κ. Λίνσε ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του ουδέποτε δήλωσε "είμαι ο καλύτερος αριστερός εξτρέμ στην Ολλανδία". "Εξεπλάγην όταν το έμαθε. Ήταν πολύ περίεργο να εμφανίζεται ότι το έχει δηλώσει μ' αυτό τον τρόπο. Και εγώ μέσω twitter του είπα ότι μέσα από τις εμφανίσεις να δείξει ότι είναι ο καλύτερος αριστερός ακραίος και να αφήσει τους άλλους να βγάλουν συμπεράσματα για την αξία του", κατέληξε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ