ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μισή ντουζίνα... μεταγραφές

Μισή ντουζίνα... μεταγραφές
Γκρανέρο Φαρνερούντ Μανού

Μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές ακούγονται για τον Ολυμπιακό το Σάββατο σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο. Διαβάστε ποια είναι τα ονόματα με τα οποία "φλερτάρουν" οι ερυθρόλευκοι.

Δυο μήνες διακοπές έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με απόφαση του Μίτσελ, έτσι ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν φρέσκοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Πολλοί από αυτούς, βέβαια, είναι πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, που ήδη έχει κλείσει κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα, ενώ οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων "χτενίζουν" την Ευρώπη για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το Σάββατο έξι ονόματα ήρθαν στο προσκήνιο σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο (και από το εξωτερικό) και αναφερόμαστε στους: Μανού, Γκρανέρο, Φαρνερούντ, Λεόν, Λοντίγκιν και Ρέφλι.

Ξεκινάμε με τους "Ισπανούς" Μανού, Γκρενέρο και Λεόν. Με τους δυο πρώτους ο Μίτσελ συνεργάστηκε στο παρελθόν και τους γνωρίζει καλά. Ο Γκρανέρο ανήκει στην ΚΠΡ που υποβιβάστηκε (έπαιξε αρκετά ματς ως αλλαγή) και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος (αν τον θυμάστε από την Ρεάλ).

Ο Μανού είναι πιο δύσκολη περίπτωση καθώς έκανε καλή σεζόν στην Ισπανία, όμως έχει δουλέψει δυο φορές με τον Μίτσελ, που θέλει να "πατήσει" στη σχέση του με τον ποδοσφαιριστή. Τέλος έχουμε και τον Πέδρο Λεόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χετάφε από την Ρεάλ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις (27 συμμετοχές, 3 γκολ, 7 ασίστ, παίζει στα άκρα).

Πάμε στους "Ελβετούς" Φαρνερούντ και Ρέφλι. Ο πρώτος είναι γνωστός σε όλους και ακούγεται τα τελευταία τρία χρόνια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η Γιανγκ Μπόις τον πουλά σε λογική τιμή, με τον ίδιο να είναι βασικός και αναντικατάστατος (40 συμμετοχές, 10 γκολ, 6 ασίστ - κεντρικός μέσος).

Ο Ρέφλι είναι ακραίος μπακ (συνήθως παίζει ως δεξιός) είναι 29 ετών (όπως και οι περισσότεροι που είπαμε νωρίτερα) και φέτος έπαιξε στην Σερβέτ. Η καριέρα του τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Τέλος κλείνουμε με τον Γιούρι Λοντίγκιν για τον οποίο τις τελευταίες 4-5 ημέρες υπάρχει έντονη φήμη πως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει επαφές για να τον κλείσει. Το θέμα δεν είναι εύκολο μιας και για τον 21άχρονο άσο ενδιαφέρον έχουν δείξει σύλλογοι από Ρωσία και Ουκρανία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ