ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mirror: "Ο Αγκιμπού Καμαρά στα μεταγραφικά ραντάρ της Λίβερπουλ"

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror βρίσκεται στα μεταγραφικά σχέδια της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου για τη μεσαία γραμμή των Κόκκινων.

Μετά την αποχώρηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Ναμπί Κεϊτά στο τέλος της σεζόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναζητά μία νέα αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή.

Στη λίστα των Κόκκινων βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, που το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Ο 20χρονος από τη Γουινέα, ο οποίος πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών ποδοσφαιριστών για το 2021 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Γερμανός κόουτς, όπως αναφέρει η Daily Mirror.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τέσσερις πρόκειται για τους Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό, Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν, και Ντένις Ζακάρια και Φλόριαν Νόιχαους της Γκλάντμπαχ.

Δεν ήταν άγνωστο πως η Λίβερπουλ, όπως και η Μίλαν θα παρακολουθήσουν Καμαρά στο Κόπα Άφρικα. Το calciomercato είχε αναφέρει πως οι δύο αυτές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού, που έχει εντυπωσιάσει. Μάλιστα, την Παρασκευή (7/1) το Liverpoolecho αναπαρήγαγε ξανά αυτό το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, οι Άγγλοι συνέκριναν τον Καμαρά με τον Λούκας Λέιβα, με το δημοσίευμα να έχει τίτλο: "Η Λίβερπουλ κάνει σκάουτιγνκ στο νέο Λούκας Λέιβα, ως τον πιθανό αντικαταστάτη του Ναμπί Κεϊτά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ