ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λίβερπουλ και Μίλαν ενδιαφέρονται για τον Αγκιμπού σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας calciomercato αναφέρει ότι η Μίλαν και η Λίβερπουλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μεγάλη πέραση έχει ο Αγκιμπού Καμαρά το τελευταίο διάστημα. Ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα εκτόξευσε τις μετοχές του με την φανέλα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της περιόδου και παρακολουθείται στενά από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μάλιστα αρκετές ομάδες θα έχουν εκπροσώπους τους στα γήπεδα του Καμερούν για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, μεταξύ των οποίων, θα είναι η Λίβερπουλ, η Μίλαν, η Ίντερ, ο Άγιαξ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λιόν, η Λιλ, η Μαρσέιγ και η Νις.

Σε ό,τι αφορά τον Αγκιμπού Καμαρά είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι βρίσκεται στα υπόψιν της Λίβερπουλ. Ο 20χρονος επιθετικός, όμως, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciomercato, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μίλαν.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι υπό παρακολούθηση από την Λίβερπουλ και την Μίλαν ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής” αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, προσθέτοντας: “Πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστή που είναι πρωταγωνιστής με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ασίστ. Η πρώτη που πίστεψε στο ταλέντο του Καμαρά ήταν η Λιλ, η οποία τον ξεχώρισε σε ένα τουρνουά στο Μαρόκο το 2018 και τον ενσωμάτωσε στην ομάδα της.

Ο Αγκιμπού σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τη Λιλ για την ανανέωση του συμβολαίου του στο τέλος της περασμένης περιόδου και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλήρωσε 300.000 για τροφεία (σ.σ. οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τελικά 120.000 ευρώ).

Τώρα η αξία του Καμαρά είναι 15 φορές πιο πάνω και αν κάνει ένα πειστικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα μπορούσε να εκτινάξει την τιμή του στα ύψη. Ο παίκτης είναι υπό παρακολούθηση αρκετό καιρό από την Λίβερπουλ και την Μίλαν και το ενδιαφέρον των ροσονέρι θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες εβδομάδες”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγκιμπού, ο οποίος παρακολουθείται επίσης από την Νιούκαστλ και την Λέστερ, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΙΛΑΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ