ΑΓΓΛΙΑ

Μήνυμα στήριξης του Μπέκαμ στον Μαγκουάιρ: "Κράτα το κεφάλι ψηλά, ξέρω πώς είναι να σε στοχοποιούν"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέφιλντ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέφιλντ © 2021 LAURENCE GRIFFITHS / AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο "μάτι του κυκλώνα" μετά το αυτογκόλ στο φιλικό της Αγγλίας με τη Σκωτία κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τού έστειλε ένα μήνυμα στήριξης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο "αγαπητούς" παίκτες για κριτική, είτε όταν αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε όταν φοράει τη φανέλα της Αγγλίας.

Τελευταία αφορμή για να δεχθεί γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες από τον κόσμο ήταν το αυτογκόλ στη φιλική νίκη των "τριών λιονταριών" επί της Σκωτίας.

Τη στήριξή του στον Μαγκουάιρ έσπευσε να εκφράσει ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, του έστειλε ένα υποστηρικτικό κείμενο.

"Κράτα το κεφάλι ψηλά, ξέρω πώς είναι να σε στοχοποιούν", έγραψε μεταξύ άλλων ο Μπέκαμ, που είχε δεχθεί την περίφημη κόκκινη κάρτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, με τον κόσμο να του χρεώνει τον αποκλεισμό από την Αργεντινή στα προημιτελικά.

Θυμίζουμε ότι κι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ύψωσε ασπίδα προστασίας για την κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς ο Χάρι Μαγκουάιρ, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ