ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα παραμονής από Γόντικα σε Λέτο

Μήνυμα παραμονής από Γόντικα σε Λέτο
INTIME SPORTS

Τέλος στα σενάρια για ενδιαφέρoν ομάδων για τον Λέτο αφού ο Γόντικας σε συνάντηση του με τον Αργεντίνο, του είπε πως δεν παραχωρείται. Τον "τσέκαρε" στο ΟΑΚΑ ο Χασάν Σας.

Την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ ο Χασάν Σας, παλαίμαχος άσος των Τούρκων, με σκοπό να δει από κοντά τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Ωστόσο, ο Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, τουλάχιστον όχι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Κάτι που διαμήνυσε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, προς τον Αργεντίνο, σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη.

Ο Γόντικας τα είπε με τον Λέτο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ζήτησε να κλείσει τα αυτιά του στη μεταγραφολογία και να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα, έχοντας το μυαλό του στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων του είπε: " Είσαι πολύτιμος για την ομάδα και πρέπει να έχεις το μυαλό σου μόνο στο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Μην σε απασχολεί τίποτα άλλο τώρα. Δεν πρόκειται να σε παραχωρήσουμε. Θα μείνεις μαζί μας για να πάρουμε τον τίτλο. Μην έχεις άγχος και παίξε την μπάλα σου".

Εν τω μεταξύ, σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σκάουτερ από την Οσασούνα, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ