GREXIT

Μήνυμα Grexit από FIFA;

Μήνυμα Grexit από FIFA;
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναμένεται να στείλει έγγραφο που θα ενημερώνει για τα άσχημα νέα ενός Grexit και μένει να φανεί αν θα είναι προειδοποιητικό.

Το Grexit φαντάζει πιο ορατό από ποτέ με βάση το σημερινό (12/5) δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", σύμφωνα με το οποίο η FIFA ετοιμάζεται να στείλει έγγραφο ως την Τετάρτη (13/5), όπου θα ενημερώνει για άσχημα νέα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για μια προειδοποίηση σε περίπτωση που δεν υπάρξει τροποποίηση στο νομοσχέδιο σε μερικά σημεία που θεωρούν ότι θίγεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, όπως στο άρθρο 5 σχετικά με την τριετή θητεία των τακτικών δικαστών στις πειθαρχικές επιτροπές ή αν θα είναι τελική απόφαση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά της UEFA δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή, ενώ η πρώτη και άμεση απειλή αφορά την Εθνική Παίδων που αγωνίζεται στο EURO της Βουλγαρίας και αύριο (13/5) παίζει προημιτελικά με την Γαλλία. Αντιλαμβάνεται κάποιος πως το ματς βρίσκεται στον αέρα. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ