ΠΑΟΚ

Μήνυμα ανανέωσης από Σαλπιγγίδη

Μήνυμα ανανέωσης από Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Ο έμπειρος επιθετικός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τόνισε πως οι συζητήσεις του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του είναι σε καλό δρόμο.

Στο περιθώριο της βράβευσής του σε πολυτιμότερο παίκτη της 17ης αγωνιστικής, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την Παρασκευή (20/1) επιβεβαίωσε πως συζητά με την ΠΑΕ για την επέκταση του συμβολαίου του, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή είναι σε καλό δρόμο και ότι "το καλοκαίρι θα έχουμε αίσιο τέλος".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα του συμβολαίου του: "Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Εφόσον όλα πάνε καλά το καλοκαίρι θα ολοκληρώσουμε όσα έχουμε συμφωνήσει, δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να τελειώσει σε πέντε ή δέκα ημέρες. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε αίσιο τέλος το καλοκαίρι".

Για τους επόμενους αγώνες: "Δεν σκεφτόματε τα επόμενα τρία παιχνίδια αλλά το αυριανό (σ.σ. 21/1). Δεν υπάρχουν θεωρητικά εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όλα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Εχουμε την κούρααση αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε, παίζουμε στην έδρα μας, στο σπίτι μας με το κόσμο μας. Είμαστε καλύτερα σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα ολοκληρώσουμε τα σερί παιχνίδια με επιτυχία".

Για τους παίκτες που έφυγαν: "Αυτοί που έφυγαν ηταν αξιόλογοι παίκτες, άφησαν το δικό τους σημάδι στην ομάδα. Δεθήκαμε μαζί τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, ήταν ένα βήμα που το ήθελαν και ελπίζουμε να πάμε καλά. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα, ακόμη και εγώ να φύγω. Ισωα αυτές οι εποχές που η οικονομία χτυπά την Ελλάδα και αυτό επηρεάζει και το ποδόσφαιρο να είναι καλό να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά από την δεύτερη ομάδα γιατί το ταλέντο περισσεύει αλλά δυστυχώς είναι λίγες οι περιπτώσεις που εσείς τελικά γράφεται για αυτούς. Και πριν και τώρα η ομάδα έχει καλές πειόδους και περιόδους που κάνει κοιλιά, όταν και αν έρθει αυτή η περίοδος το θέμα είναι να είμαστε και λίγο τυχεροί γιατί καμια φορά δεν παίζει καλά και κερδίζει και το αντίθετο. Εμείς θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Σχετικά με το αν αισθάνεται μεγαλύτερη ευθύνη για τα νέα παιδιά: "Δεν είναι κάτι που σου έρχεται ξαφνικά σε μια στιγμή, δεν είναι κάτι το οποίο θα περάσω μόνο εγώ. Οταν υπάρχουν παιδιά με εμπειρία σε μια ομάδα, εφόσον υπάρχει όμορφο κλίμα, τα νέα παιδιά θα πρέπει να το απορροφήσουν αυτό και να το κρατήσουν. Δεν το παίρνω προσωπικά εγώ θα λειτουργώ πάντα για το καλό της ομάδας δεν νιώθω κάτι διαφορετικό ή περισσότερο ευθύνη είτε υπάρχουν πιο έμπειροι, είτε δεν υπήρχαν με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσα".

Για το θέμα του συμβολαίου του συμπλήρωσε: "Μέχρι σήμερα είχαμε αρκετά προβλήματα και στο αγωνιστικό τμήμα και στην διοίκηση και εγώ προσωπικά με μια μερίδα του κόσμου. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλήσαμε με αριθμούς. Αυτό που προέχει είναι να λύσει τα θέματα που έχει η ομάδα με το οικονομικό. Εφόσον όλα είναι καλά δεν έχω λόγο να μην μείνω στη ομάδα Υπάρχει διάθεση και από την ΠΑΕ και από εμένα να μείνω για πολλά χρόνια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ