ΗΡΑΚΛΗΣ

Μινιάμπρες... το φαβορί

Μινιάμπρες... το φαβορί
ήρακλης

Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ο Χοσέ Φερνάντο Μάρκες Μαρτίνεζ. Ο Φελίπε Μινιάμπρες φαβορί για αντι-Γιοβάνοβιτς

Συγκεκριμένα ο Μάρκες όπως ενημέρωσε ο κ. Ζαχαρογιάνννης την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή τα αποτελέσματα του ήταν άριστα και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι βρίσκεται σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ικανό να αγωνιστεί ακόμη και στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.
Φήμες για επαφή Φερέρ-Μινιάμπρες

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από Δευτέρα με τον Ισπανό ατζέντη Μανέλ Φερέρ όπως όλα δείχνουν να παίζει και πάλι τον δικό του ρόλο.

Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και στην περίπτωση του Μάρκες ενώ μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το άκουσμα του ονόματος του Ισπανού Φελίπε Μινιάμπρες με τις επαφές να έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Μανέλ Φερέρ. Φήμες από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου κάνουν λόγο μάλιστα ότι η συμφωνία με τον 42χρονο είναι θέμα ημερών.

Όσο για την θητεία του Μινιάμπρες; Έχει περάσει κατά σειρά από τους πάγκους των Χέρκουλες, Σαλαμάνκα, Αλικάντε, Γέιδα ενώ την στιγμή αυτή έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2008 στη Ράγιο Βαγεκάνο όχι όμως ως προπονητής της αλλά ως τεχνικός διευθυντής της.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας είχε αναπτυχθεί στην Θεσσαλονίκη έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ Ηρακλής είχε στρέψει την προσοχή της στον Σάββα Κωφίδη. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη φημολογία φέρεται να υπήρξε και σχετική συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών την οποία πάντως ο Κωφίδης έχει διαψεύσει επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακόμα έχει ακουστεί και το όνομα του Γερμανού Φάλκο Γκενζ που πέρασε από τον πάγκο της Χέρτα με όλα να ξεκαθαρίζουν όπως φαίνεται από Δευτέρα με τον αντικαταστάτη του Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Την επομένη δηλαδή του ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Επανήλθε ο Γιάντσης

Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιλάμβανε εντατική προπόνηση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, εκπαιδευτικό δίτερμα και εκπαίδευση στις στημένες φάσεις. Κάπως έτσι κορυφώθηκε η προετοιμασία εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Άρη.

Ο Γιάντσης επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς δείχνοντας να έχει αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο Κομβολίδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρησης της Κυριακής.

Κατά τα άλλα ο Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία και ο Παπαζαχαρίας ατομικό πρόγραμμα. Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, στις 11:00, κατόπιν της οποίας η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Παρουσία Μπάντοβιτς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΠΑΕ Ηρακλής ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει εξ ονόματός της τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο σκάουτερ της ομάδας του Πειραιά, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μαζί με έναν ακόμη συνεργάτη του.

Η ΠΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της ανταποκρίθηκε, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θετικά στο σχετικό αίτημα.
























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ