ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ: "Κύριε Λεβαντόβσκι, τα λέμε στο Μόναχο"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η κληρωτίδα έφερε την Μπαρτσελόνα στον ίδιο όμιλο του Champions League με την Μπάγερν και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του, με τον Τόμας Μίλερ να τον "προκαλεί" μέσω VIDEO στο Instagram.

Η κληρωτίδα των ομίλων του Champions League τοποθέτησε στον ίδιο όμιλο την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα και την Ίντερ, το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) στην Κωνσταντινούπολη.

Κάπως έτσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα επιστρέψει στο Μόναχο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι στην αντίπαλη ομάδα. Ο πρώην συμπαίκτης του στους Βαυαρούς, Τόμας Μίλερ, μέσω VIDEO στα social media "προκάλεσε" τον Πολωνό σταρ για τη μεταξύ τους μονομαχία.

"Κύριε Λεβαντόβσκι, τα λέμε σύντομα στο Μόναχο", είπε στο VIDEO ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος έγραψε στη δημοσίευσή του: "Τι ωραία κλήρωση στο Champions League. Είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση να παίζεις ενάντια στον Λεβαντόβσκι και τη νέα του ομάδα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ