ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Υπογράφει ο Μενιάν, απομακρύνεται ο Ντοναρούμα

Lille's goalkeeper Mike Maignan gestures during the group H Champions League soccer match between Lille and Valencia at the Stade Pierre Mauroy - Villeneuve d'Ascq stadium in Lille, France, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's goalkeeper Mike Maignan gestures during the group H Champions League soccer match between Lille and Valencia at the Stade Pierre Mauroy - Villeneuve d'Ascq stadium in Lille, France, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) @ 2019 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Ο γκολκίπερ της Λιλ, Μάικ Μενιάν, έφτασε στην Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν την Τρίτη, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Ντοναρούμα.δ

H Μίλαν έκανε το κόλπο γκρόσο. Βλέποντας τις διαπραγματεύσεις της με τον Μίνο Ραϊόλα να έχουν κολλήσει εδώ και μήνες και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να μην ανανεώνει και να μένει ελεύθερος σε 36 ημέρες, η διοίκηση των ροσονέρι δεν έχασε χρόνο και έκλεισε τον καλύτερο γκολκίπερ της φετινής Ligue 1 και πρωταθλητή Γαλλίας με την Λιλ, Μάικ Μενιάν.

Ο 25χρονος Γάλλος κίπερ γιόρτασε με την ομάδα του την Δευτέρα την κατάκτηση του τίτλου, πρώτου για την ομάδα του γαλλικού Βορρά μετά το 2011, και κατόπιν μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Μιλάνο, για να φτάσει στο αεροδρόμιο "Linate" αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το deal μεταξύ της Μίλαν και της Λιλ κλείδωσε στα 15 εκατομμύρια ευρώ (13 εκατομμύρια ευρώ σταθερά συν 2 μπόνους), με τον παίκτη να περνάει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και την "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως αναμένεται εντός της ημέρας να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Με δεδομένο μάλιστα πως ο Μενιάν δεν άφησε την πρωταθλήτρια Γαλλίας για να γίνει αναπληρωματικός του Ντοναρούμα στην Μίλαν, όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οδηγούμαστε σε διαζύγιο μεταξύ του Ιταλού κίπερ και των ροσονέρι, με την Γιουβέντους αλλά και τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του για να τον αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Michel Spingler/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ