ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Υπέγραψε και πήρε το Νο 11 ο Ιμπραχίμοβιτς

Μίλαν: Υπέγραψε και πήρε το Νο 11 ο Ιμπραχίμοβιτς
CLAUDIO FURLAN/LAPRESSE VIA AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μίλαν για έναν ακόμα χρόνο και κατόπιν ανακοίνωσε την επιλογή του να φορά τη φανέλα με το Νο 11.

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το φετινό καλοκαίρι για τους οπαδούς της Μίλαν, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε και τυπικά τέλος σε ένα σίριαλ που κρατούσε αρκετό καιρό: αυτό την παραμονής του ή μη στο Σαν Σίρο.

Ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους ροσονέρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8) πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021, που θα του εξασφαλίσει καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 7.000.000 ευρώ.

Αμέσως μόλις υπέγραψε, ο "Ίμπρα" έφυγε για να μεταβεί στο Μιλανέλο και να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας του ενώ πρόλαβε να αποκαλύψει μέσω Instagram Live τον αριθμό που θα φιγουράρει στο πίσω μέρος της φανέλας του τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο οποίος θα είναι το Νο 11.

Μίλαν: Υπέγραψε και πήρε το Νο 11 ο Ιμπραχίμοβιτς

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λίγες ώρες αφότου έ βαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο συνεργασίαςμε την Μίλανο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς(είναι μονοετούς διάρκειας), οι ροσονέρι ανακοίνωσαν το deal με τον 38χρονο Σουηδό στράικερ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

"Ο Σουηδός πρωταθλητής συνεχίζει την εξαιρετική του διαδρομή με τη φανέλα της Μίλαν που άρχισε το 2010 με 85 συμμετοχές, 56 γκολ, ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ, για να επιστρέψει τον περαμένο Ιανουάριο και να συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στην επιστροφή της Μίλαν στην Ευρώπη, με 11 γκολ σε 20 ματς, ξεπερνώντας ταυτόχρονα τα 100 ματς με τους ροσονέρι", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ