ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Μαζί με τον Μέσι θα φύγει το 98% των φίλων της Μπαρτσελόνα"

Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts as walks off the pitch end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ιμπραχίμοβιτς (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε ότι μαζί με τον Μέσι θα φύγει και το 98% των φίλων των Μπλαουγκράνα, προσθέτοντας μια ακόμη ιδιαίτερη δήλωση στην... συλλογή του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σχολίασε την διαφαινόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πετώντας έμμεσα τα “καρφιά” του για τους Μπλαουγκράνα και αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του “Pulga”.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε: “Αν ο Μέσι τελικά φύγει από την Μπαρτσελόνα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα φύγει μόνος του, αλλά με το 98% των φιλάθλων που ακολουθούσαν αυτόν και όχι την Μπαρτσελόνα”.

Ο “Ίμπρακατάμπρα” είχε αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα για μία σεζόν, στην οποία ωστόσο η καριέρα του έληξε άδοξα, καθώς δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’αυτόν στο Camp Nou. Οι ψυχρές σχέσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και ο ιδιότροπος χαρακτήρας του 38χρονου πλέον Σκανδιναβού επιθετικού, τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ