ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ροσονέρο για ακόμα έναν χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς

Μίλαν: Ροσονέρο για ακόμα έναν χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς
SPADA/LAPRESSE VIA AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε τα χέρια με την Μίλαν για να μείνει και τη νέα σεζόν και αναμένεται άμεσα στην Ιταλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

To tweet του Μίνο Ραϊόλα που χαρακτήριζε το βράδυ της Τετάρτης "fake news" τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για συμφωνία της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έκαναν πολλούς φίλους των ροσονέρι να παγώσουν, φοβούμενοι πως το σίριαλ θα είχε αρκετή συνέχεια.

Άδικα ανησύχησαν όμως. Εκείνη η παύση στις διαπραγματεύσεις ήταν προσωρινή, με τις δύο πλευρές να κάθονται ξανά στο τραπέζι για να συζητήσουν και το βράδυ της Πέμπτης να βγαίνει ο πολυπόθητος "λευκός καπνός".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, επετεύχθη οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 38χρονο Σουηδό επιθετικό να δέχεται την πρόταση της Μίλαν για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 7.000.000 ευρώ χωρίς μπόνους.

Μίλαν: Ροσονέρο για ακόμα έναν χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν την επισημοποίηση του deal, o Ιμπραχίμοβιτς είχε φροντίσει να προϊδεάσει τον κόσμο, ανεβάζοντας φωτογραφία του με τη εξής λεζάντα: "Η ηρεμία πριν απο την καταιγίδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ