ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Υπέγραψε για πέντε χρόνια ο Λεάο, θέμα χρόνου η ανακοίνωση

Μίλαν: Υπέγραψε για πέντε χρόνια ο Λεάο, θέμα χρόνου η ανακοίνωση
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Λεάο συμπληρώνει μία πενταετία στο Μιλάνο ωστόσο έχει να γράψει πολλά χιλιόμετρα ακόμη με την Μίλαν, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας που δένει τον Πορτογάλο φορ ως το 2028 στο "Σαν Σίρο".

Αναντίρρητα ο Ραφαέλ Λεάο είναι ένας από τους ποιοτικότερους και επιδραστικότερους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της Μίλαν και η διοίκηση του συλλόγου -βλέποντας τους μνηστήρες να αυξάνονται και να πληθύνονται- αποφάσισε να τον επιβραβεύσει.

Αυτό το έκανε μέσω ενός νέου συμβολαίου (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2024), με τα ιταλικά μίντια να αποκαλύπτουν την Τετάρτη (10/05) ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών τελεσφόρησαν και βγήκε λευκός καπνός, με τον 23χρονο Πορτογάλο διεθνή φορ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028 και να μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Αυτές δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εντός της εβδομάδας (προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος ημιτελικός του Champions League με την Ίντερ, για τον οποίο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του λόγω τραυματισμού), με την "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει πως ο παίκτης θα κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο βάσει του νέου συμβολαίου ενώ θα λάβει και ένα μπόνους υπογραφής ύψους 2 εκατομμυρίων.

Κομβικό ρόλο στην επιτάχυνση των εξελίξων έπαιξε και η χρυσή τομή που βρέθηκε μεταξύ των προηγούμενων ομάδων του παίκτη, της Λιλ και της Σπόρτινγκ, με τους Πορτογάλους να ρίχνουν στα 16 εκατομμύρια ευρώ τις απαιτήσεις που είχαν ως ποσό αποζημίωσης για την αποχώρησή του και τους Γάλλους να τα βρίσκουν μαζί τους.

Σημειώνεται πως ο Ραφαέλ Λεάο ήταν από τους πλέον καταλυτικούς ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση του τίτλου της Serie A την περασμένη σεζόν, πρώτου για την Μίλαν μετά από το 2011, ενώ φέτος μετράει 13 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 44 συμμετοχές του με τη ροσονέρα φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ