SERIE A

Μίλαν: Ξεκίνησε με τη Ρόμα τις διαπραγματεύσεις για Τζανιόλο, ζήτησε 24 ώρες για να αποφασίσει

Ο Ζανιόλο στο Ίντερ - Ρόμα
Ο Ζανιόλο στο Ίντερ - Ρόμα © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Μίλαν φορτσάρει για την απόκτηση του Νικολό Τζανιόλο και σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο ξεκίνησε ήδη τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, από την οποία ζήτησε ένα περιθώριο 24 ωρών, προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει για την απόκτησή του.

Όλα δείχνουν πως ο Νικολό Τζανιόλο δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στη Ρόμα, παρότι ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόσφατα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι θα είναι στο δυναμικό της ομάδας και την 1η Φεβρουαρίου.

Το ότι βέβαια, είναι ο υπαριθμόν ένα στόχος της Μίλαν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι επίσης, γνωστό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ήδη τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Μίλαν και Ρόμα είχαν την Τετάρτη (25/1) την πρώτη τηλεφωνική τους επικοινωνία, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η Ρόμα συζητάει μόνο για πώληση του Τζανιόλο, αξιώνοντας 35 εκατομμύρια ευρώ ή 30 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, με τους Μιλανέζους να ζητούν ένα χρονικό περιθώριο μίας ημέρας για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στο deal.

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ