ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Ο Τζανιόλο θέλει να φύγει αλλά πιστεύω πως θα είναι εδώ την 1η Φεβρουαρίου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022 @2022 SHUJI KAJIYAMA/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως ο Νικολό Τζανιόλο θέλει να φύγει από την Ρόμα αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένος πως αυτό δεν θα γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τονίζοντας πως οι τζαλορόσι δεν είναι ικανοποιημένοι από τις προτάσεις που τους έχουν γίνει.

Ο Νικολό Τζανιόλο φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ρόμα αφού έχει αρκετές προτάσεις για να αποχωρήσει (μεταξύ αυτών και από την Τότεναμ), όμως σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Εμπιστεύομαι τα λόγια του διευθυντή ότι δεν υπάρχουν προτάσεις, εάν έφευγε θα κάναμε έκτακτο μίτινγκ για να βρούμε τον αντικαστατάτη του αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν έχουμε κάποιον στο μυαλό μας γιατί δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο Νικολό. Θέλει να φύγει αλλά θεωρώ πως θα είναι εδώ την 1η Φεβρουαρίου.

Και εγώ θα ήθελα να ήμουν στο Λονδίνο με την οικογένειά μου απόψε το βράδυ για να φάμε μαζί, αλλά είμαι εδώ", τόνισε ο Πορτογάλος μετά την εκτός έδρας επικράτηση της Ρόμα με 2-0 επί της Σπέτσια, για να συμπληρώσει:

"Έχει σημαντική αξία αλλά οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αδύνατον για την Ρόμα να αποδεχτεί κάποια από αυτές.

Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει, υπάρχουν προτάσεις, όμως εδώ δεν έχουμε κάτι. Πάντα είχα καλή σχέση μαζί του, τώρα όμως θέλει να φύγει.

Πού είναι όμως η πρόταση που θα έρθει και θα μπορέσει να την αποδεχτεί η Ρόμα;"

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ